Celiakie je onemocnění, kdy organismus reaguje nepřiměřeně na lepek obsažený v některých obilovinách. V ČR jí trpí 40–50 tisíc lidí. Dietní kuchařka zaměřená na bezlepkovou...
Celiakie je onemocnění, kdy organismus reaguje nepřiměřeně na lepek obsažený v některých obilovinách. V ČR jí trpí 40–50 tisíc lidí. Dietní kuchařka zaměřená na bezlepkovou...
Celiakie je onemocnění, kdy organismus reaguje nepřiměřeně na lepek obsažený v některých obilovinách. V ČR jí trpí 40–50 tisíc lidí. Dietní kuchařka zaměřená na bezlepkovou dietu přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Jídla jsou pestrá, chutná a připravovaná z velkého a rozmanitého výběru potravin. Kniha je doplněna nutričními hodnotami.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.