Jídlo jako životní styl III. - Petr Havlíček, Petra Lamschová
98 %
To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím...
To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím...
To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je a proč bychom se ho neměli bát? Věděli jste, že i když si dáte jednou za čas smažený řízek, tak se vaše ručička nemusí pohnout směrem vzhůru? Společně s Petrem Havlíčkem jsme se tentokráte zamysleli nad tím, jak to udělat, aby pro vás jídlo bylo příjemnou záležitostí, abyste se ho nebáli a naopak si opravdu pochutnali. V naší knize najdete tipy jak si jídlo užít, jak si vybírat laskominy v obchodě, jak si užít atmosféru vaření a pak hlavně jak si opravdu pochutnat. Přejeme vám dobrou chuť. V knize najdete 50 nových rad a 70 receptů.
Kniha Jídlo jako životní styl III. byla nominována na cenu Český bestseller za rok 2014 v kategorii Zdraví a životní styl.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Rozdělení do kategorií dle druhů příležitostí (snídaně, obědy, saláty, aj.)
Cena
nic
Na tuto knihu jsem četla dobré recenze a mohu jen potvrdit. Velkým plusem je rozdělení do kategorií, což je dobré i jako tip pro lidi, který potřebují jen obměnit jídelniček a zařadit něco nového. Myslím, že z množství receptů si vybere úplně každý. Knihu jsem si kupovala pro sebe, avšak už po prohlédnutí knihy si ji objednala i moje švagrová a mamka.