Tajemství
český - naučná - 216 - Jacqueline Wilsonová
„Já si píšu deník," řekla Zlata. "Já taky," přiznala se Indie a hned zrudla. "Holky, holky!" zavrtěla hlavou babička. "Já si teda deník nepíšu. Nemám v úmyslu se někomu svěřovat...více »
Jak hodnotíte produkt?
Recenze Tajemství
Přidáno: 14. března 2010 (naposledy upraveno 14. března 2010)
Přidáno: 11. února 2010
Tato kniha je skvost, doporučuji všem. Tady se najde opravdu každý, kdo si knihu pozorně přečte a pochopí. Spoustě lidem změnila život k lepšímu. Pokud se stále ještě hledáte, váháte, nebo se Vám z nějakého důvodu nedaří, tak právě tady se dozvíte proč. Kniha se čte velmi dobře a rychle.Pro:
- Myšlení k lepšímu životu
Proti:
- Tato kniha nemá žádné proti.
Přidáno: 9. února 2010 (naposledy upraveno 10. února 2010)
Tento produkt mě zaujal kdysi dávno, když jsem chtěl podnikat,dostal jsem se prvně k filmové verzi o tajemství.
V knížce je psáno přesně o tom jak se naučit pozitivně myslet a jak odbourat negativní vlvy co na nás působí, v knize jsem se dozvěděl mnoho věcí o tom jak své sny uskutečnit a jak k sobě přitahovat lidi!
Vše je jen o pozitivním myšlení.
Tato kniha přeně vystihuje vše, co se tady v tom našem okolním světě děje!
Já bych tuto knížku, ne ledajakou, doporučil uplně všem lidem, je tady perfektní šance a návod jak to změnit k lepšímu...:)))
Pro:
- - této knize musím dát veliké plus
- - velice dopodrobna uvedeno jak pozitvně myslet
- - vše co je v knize dáno a psáno jeste bohužel pravda :)
- - všem kdo to chtějí už konečně změnit :)
Proti:
- - jen snad, že nestačí přečíst knihu, ale řídt se věcm o čem ldí tam promlouvají a držet se toho a potom uvěříte v to tajemství
Přidáno: 1. února 2010
Kniha jednoduše odpovídá na otázky tématu tajemství. Pomáhá při těžkých obdobích přemýšlivým lidem. KNižka je čtivá, a velmi zajímavá. Dobrý dárek třeba k narozeninám.Pro:
- čtivé, hezké zpracování,vysvětleno tajemství, zajímavé, pomáhá odpovídat na sebepoznávací otázky
Proti:
- zbytečně dlouhé, rozhodně není pro každého čtenáře
Přidáno: 31. ledna 2010
Martin
Když jsem četl, že je to knížka o tom, aby se mi stalo všechno co si přeji, tak jsem si jí koupil.Pro ty, co v toto nevěří, je v knize obsaženo pár důkazů, tak si to mohou dokázat na vlastním těle, protože to reaguje nejjednodušeji (například pokus se studeným pitím).
Pro lidi, kteří v tajemství nevěří, po přečtení uvěří. Ti co po přečtení neuvěří, budou celý život materialisty. Buď neúspěšnými a budou si stěžovat na svůj život, nebo úspěšnými. Ti budou přemýšlet způsobem, že se jim povede, ale nikdy nezjistí skutečnou příčinu.
Návod ke štěstí je vysvětlen třemi jednoduchými kroky. Kniha je proložená přímými řečmi, takže rychle ubíhá.
Tajemství je vyloženo velice zřetelně hned ze začátku. Potom je omíláno stále dokola. Je to užitečné, ale mohlo by být stručnější. Ke konci knížky čtivost klesá.
Kniha je dělaná masově. Je to velice konzumní. Jako bych se díval na americký pořad.
Pro:
- Čtivé
- Jednoduše vysvětlené "Tajemství"
- Nádherná vazba
Proti:
- Stačilo by prvních 50 stránek. Pak je to stále o tom samém dokola.
- Velice konzumní
Přidáno: 18. ledna 2010
Tuto knihu studoval můj bratr koupil si jí nevím kde jí sehnal ale stále ji četl dokud ji nedočetl ani nevím co ho tak uchvátilo já jsem do ní nahlédl a chvíli v ní listoval.Nebyl to sice muj žánr ale udivilo mě vní pár věcí.Rozhodně me udivilo také kolik ho stála byla vcelku levná no a zajímavá ale pro mě to nebylo.Pro:
- Celmi pěkné čtení (podle bratra)
- Zajímavé
- Pěkné zpracování a vazba
Proti:
Přidáno: 16. ledna 2010 (naposledy upraveno 16. ledna 2010)
Kniha se dobře čte, pochopí to každý kdo má o tajemství aspoň nějaký zájem. Vy, co na to neveříte, a příjde vám to jako hlouost, vy to ani nečtěte...Je totiž důležité věřit...
V porovnání s Filmem musím říct, že kniha je o něco lepší.
Pro:
- Užitečná
- Dobře se čte
- Naplní vás
- Pomůže vám zlepšit život
Přidáno: 30. prosince 2009
Přidáno: 5. prosince 2009
Přidáno: 21. listopadu 2009
Přidáno: 11. listopadu 2009
Knížku pro její názevDostala jsem ji za 50% bonus
Doporučuji všem, kteří chtějí zlepšit svůj život
Ano - staronové myšlenky, které se nikdy neomrzí číst
Ne - pro škarohlídy(i když, kdyby ji dočetli, tak by možná už negativní ani být nechtěli
Při dalším nákupu koupím tak, abych opět získala bonus
Pro:
- 1.sebevzdělání pro každého
- 2. zlepšení svých pocitů vůči všem a všemu
- 3. knížka ne pro čtení, ale pro neustále používání
- 4. vhodná i pro meditace
- 5. spousta odpovědí na otázky - proč já ...
- 6. doporučuji všem, kdo cítí, že by měli se sebou něco udělat
- 7. já jsem ji koupila po přečtení "Tajemství přitažlivosti srdce" - myslím, že mají mnoho společného - zlepší ti život
- 1.Není pro škarohlídy - ti ji ani nedočtou
Přidáno: 10. listopadu 2009
Tuto knížku nedám z ruky už nikdyPro:
- nejlepší knížka o moci podvědomí, kterou jsem kdy četla, vřele doporučuju, pomohla mi úplně se vším, se vztahem, s penězi, v práci...
Proti:
- nemůžu říct vůbec nic.snad jen příliš happy amerických příběhů...až neskutečných, ale věřím tomu, že toto funguje.
Přidáno: 5. listopadu 2009
O této knize jsem se dozvěděla od kamárádky a hned mě to zaujalo. Po nějaké době jsem se rozhodla knihu si sama zakoupit a přečíst. Úplně mě to pohltilo a přečetla jsem ji za den.Myslím si, že jde opravdu o poselství, které je směšně jednoduché, jen je potřeba si ho uvědomit...
Knihu určitě doporučuji všem, cena i provedení se mi zdá opravdu dobré.
Pro:
- přehlednost, zajímavost, pořád čtete dál a dál a nemůžete se zastavit
Přidáno: 5. listopadu 2009
Přidáno: 3. listopadu 2009 (naposledy upraveno 3. listopadu 2009)
Přidáno: 31. října 2009
Manželka ráda čte knížky od tohoto autoraDobrá cena
Výborný stav.
V této kvalitě samozřejmě doporučuji koupi všem.
Při koupi si dávám pozor na recenze o prodávajícím.
Též rozhoduje cena a uvedený stav výrobku.
Pro:
- Rychlá dodávka zboží po zaplacení.Zboží v kvalitě nového produktu.
- Dobrá cena
- Dobrá recenze na prodávajícího.
Přidáno: 3. září 2009
Tomáš Gřešek
Tato kniha mě navíc přivedla k další skvělé knize - Svět nez hranicPro:
- Myšlenky tajemství jsou srozumitelně prezentovány. Každý si může najít hlavní ideje pro to co zrovná řeší od zdraví, přes vztahy k penězům.
- Skvělá je i forma knihy - kniha je zajímavá i jako kniha.
- Kniha se mi líbil avíce než stejnojmený film.
- Knihu Tajemství jsemčetl několikrát, a vžycky jsem tamnašel něco nového. Často o ni diskutují s manželkou a přáteli. Hledáme Tajmeství v Tajemství.
Proti:
- Je nutné si uvědomit, že přečtení knihy nic nevyřeší- je třeba žít podle principů Tajemství. Spousta lidí hovoří, že má problémy, že nemá peníze, že jim nefungují vztahy. Mluví a mluví a čtou knížky jednu za druhou. A pořád se jm nedaří. Zapomínaj život žít. Pro ty kniha Tajemsmtví není.
Přidáno: 29. srpna 2009
Romana Konečná
Tuhle knihu jsem k sobě přitáhla, stejně jako je to v ní popsáno. Můj život se od základů změnil. Získala jsem sebedůvěru a postupně se učím zákon přitažlivosti zapojit do každodenního života a můsím potvrdit citace z knihy, jsou bezvyjimky pravdivé.Je to kniha pro jakoukoliv osobnost, každý máme na sobě co měnit a být lepší a hlavně být konečně úspěšní.
Věřte ve své sny a splní se Vám!
Pro:
- - Je krásná,
- - čte se sama,
- - je to životní zkušenost jedné obyčejné ženy, která se díky Tajemství stala neobyčejnou.
- - nebudete se chtít odtrhnout.
Přidáno: 14. srpna 2009
ivka
Přidáno: 4. srpna 2009
Anonym
Přidáno: 30. června 2009
Tuto knihu jedině doporučuji:) Přiměje Vás zamyslet se nad tím jaké jsou Vače přání, co očekáváte od života a co taky do života vkládáte. Jak svým chováním působíte na druhé lidi, jaká jsou vaše skutečná přání,co a koho k sobě přitahujete na základě vašich přání a myšlenek která ale můžete změnit - k lepšímuPro:
- Kniha promlouvá přímo k vám
Proti:
- Snad jen že bývá rychle vyprodána:)
Přidáno: 7. prosince 2008
Tajné Tajemství knihy Tajemství (Rhonda Byrne)
Podle zákona přitažlivosti do svého života přitahujeme to, co se nám honí hlavou. Celá recenze na deosum.comPřidáno: 2. října 2008
ctenar
Zobrazuji 1 - 26 ze 26 recenzí