Knihy gastronomie, 2022, Dokořán
- Sapíkův svět - Jaroslav Sapík, Martin Jaroš
Sapíkův svět - Jaroslav Sapík, Martin Jaroš
- Martin Jaroš, Jaroslav Sapík
- české
- gastronomie
- XYZ
- 224
- 2022
Legenda českého kuchařství. Potomek slavného rodu, jehož gastronomické kořeny sahají až do 17. století. Předseda Československého svazu kuchařů. Jaroslava Sapíka můžete popsat...
- Výživa v kostce - Stanislav Hrubý
Výživa v kostce - Stanislav Hrubý
- Stanislav Hrubý
- české
- gastronomie
- 116
- 2022
- R plus
Publikace: Výživa v kostce - Hrubý Stanislav. Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. Výživa je jedním ze základních...
- Technologie kuchařských prací
Technologie kuchařských prací
- Šebek Luboš
- české
- gastronomie
- Septima, spol. s r.o.
- 2022
- Septima
Učebnice pro výuku na středních odborných školách je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně pro studenty s lehkým mentálním postižením. Zahrnuje učivo všech tří...