Francouzské sýry -- Chuti, vůně, struktura, oblastní speciality, výrobci - Masui Kazuki
Tento produkt již nenabízí žádný e-shop.
Popis produktu
Parametry produktu
Autor
Masui Kazuko
Žánr
kuchařky
Nakladatelství
Slovart
Počet stran
288
Rok vydání
2007
Parametry produktu
Autor
Masui Kazuko
Žánr
kuchařky
Nakladatelství
Slovart
Počet stran
288
Rok vydání
2007
Popis produktu
Tato publikace je ideálním pohotovým průvodcem při výběru a určování francouzských sýrů jak ve vaší místní prodejně, tak při toulkách Francií, a najdete v ní více než 350 abecedně seřazených druhů sýra. Jednotlivé kategorie tvoří podobné sýry z téže skupiny nebo sýry téhož typu. Popis doplňují podrobnosti o místě a způsobu výroby, vzhledu, vůni a chuti příslušného druhu sýra. Údaje v rámečcích opatřených zvláštním nadpisem poskytují užitečné dodatkové informace. Výrazy použité v textu objasňuje stručný slovníček v závěru knihy; následuje výčet vybraných prodejen sýrů ve Francii a výrobců produktů označených AOC. Příručku uzavírá obsažný rejstřík.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.