Doporučené nabídky (4)
Podobné produkty
Recenze
- velké množství různě obtížných čtverců
- barevné i méně barevné typy čtverců
- dobré i pro začátečníka, ale sama jsem už jsem ze čtverců dělala deku i oblečení
užitečná
vše ok
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Kniha Háčkované čtverce nabízí více než sto nejrůznějších háčkovaných vzorů inspirovaných dlaždičkami z celého světa. Stačí si vybrat podle svého vkusu, ať už je to vícebarevný blízkovýchodní vzor, či geometrický design v decentním barevném provedení. Vytvářejte úžasné barevné vzory pomocí háčkovacích technik, jako je překryvné nebo mozaikové háčkování či háčkování gobelínů. Všechny háčkovací stehy a techniky, které budete potřebovat, jsou uvedeny v sekci popisu technik spolu s podrobnými pokyny krok za krokem. Pusťte se do toho a uháčkujte si nejrůznější bytové doplňky jako povlaky na polštáře, přehozy, koberce, závěsy nebo prostírání. Můžete si vybrat své oblíbené vzory a vyrobit originální háčkované dárky pro přátele a rodinu. Kniha vyšla v překladu Evy Fukové.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- velké množství různě obtížných čtverců
- barevné i méně barevné typy čtverců
- Krásné vzory.
- Hodně vzorů.
- Super návody, jak popis tak schémata, určitě si vyberete
- zajímavé
Doporučuje produkt
Kniha bohatě naplní očekávání zákazníka, který je schopen háčkovat základní sloupky a řetízková oka. Jsou tam i složitější vzory, každý si přijde na své. Výborná kniha, dobré fotografie.
Doporučuje produkt
Pro milovnice háčkování pestrý výběr nejrůznějších vzorů.
, zakoupeno v Martinus
užitečná
Doporučuje produkt
To se nedá slovy popsat,o tu radost se musíte podělit.
A to pochopí jen ten,kdo to miluje.
vše ok
Doporučuje produkt
Zvláštní knížka,teprve musím vše vyzkoušet,až bude čas...těším se na krásné čtverce
Kniha je pro mne SUPER.