Reklama

Kouzlo fermentace s plísní koji

Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají...
476 Kč
Doprava 69 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z Dobré knihy
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (26)

Kouzlo fermentace s plísní koji

Skladem • 1 varianta55 Kč81 % • 309 271 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta53 Kč92 % • 669 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta69 Kč95 % • 48 353 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 varianta69 Kč76 % • 5 565 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč95 % • 347 364 recenzíShop roku '24 - VítězUdržitelný e-shopDalší informace
Do týdne • 1 varianta49 Kč96 % • 13 223 recenzíDalší informace
Skladem • 1 variantaZdarma98 % • 14 252 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč97 % • 16 392 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta59 Kč99 % • 35 499 recenzíDárekDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč99 % • 8 447 recenzíDárekDalší informace
Skladem • 1 varianta58 Kč100 % • 494 recenzíDalší informace
Do 3 dnů • 1 varianta59 Kč98 % • 2 573 recenzíDalší informace
Do 3 dnů • 1 varianta53 Kč94 % • 7 440 recenzíDárekDalší informace
Do 3 dnů • 1 varianta53 Kč89 % • 1 157 recenzíDalší informace
Info v obchodu3 recenzeDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč96 % • 2 784 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta59 Kč96 % • 691 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 varianta69 Kč263 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč97 % • 72 463 recenzíShop roku '24 - VítězDárekDalší informace
Skladem • 1 varianta25 Kč98 % • 44 051 recenzíDalší informace

Popis produktu

Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají...

Parametry produktu

Výrobce
Autor
Rich Shih, Jeremy Umansky
Žánr
naučné
Nakladatelství
Alferia
Počet stran
352
Rok vydání
2023

Parametry produktu

Výrobce
Autor
Rich Shih, Jeremy Umansky
Žánr
naučné
Nakladatelství
Alferia
Počet stran
352
Rok vydání
2023

Popis produktu

Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili za svou národní plíseň. Je to pochopitelné. Nebýt koji, nebylo by ani miso, ani saké. Šéfkuchaři Jeremy Umansky a Rich Shih v Kouzlu fermentace s plísní koji nabízejí ucelený pohled na tradiční způsoby využití koji i přehled moderních receptů z celého světa. Naučí vás, jak pomocí této ušlechtilé plísně urychlit zrání uzenin, sýrů a dalších fermentovaných potravin. Koji posune vaše pokusy s kvašením na úplně jinou úroveň a otevře vám novou dimenzi fascinujících chutí a vůní.

V Kouzlu fermentace s plísní koji najdete:

Předmluvu autora bestsellerů o kvašení Sandora Katze (Umění fermentace).

Nejmodernější techniky pěstování koji a metody, díky kterým si s jeho pomocí upravíte nespočet různých potravin.

Informace o vybavení a přípravě kuchyně pro práci s koji.

Více než 35 receptů na omáčky, pasty, kvašené dobroty a alkohol, mezi nimiž vynikají například koji popcorn, pečená miso dýně, korejské makgeolli či žitný chléb s amazake.

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

Skladem • 1 varianta59 Kč99 % • 35 499 recenzíDárekDalší informace
Skladem • 1 varianta25 Kč98 % • 44 051 recenzíDalší informace
Do 3 dnů • 1 varianta53 Kč94 % • 7 440 recenzíDárekDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč96 % • 2 784 recenzíDalší informace

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.