Kouzlo fermentace s plísní koji

Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají...
476 Kč
Doprava 49 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z Dobré knihy

Top nabídka

Seřadit:

Nejlevnější nabídky (29)

Skladem • 1 varianta59 Kč99 % • 2 135 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta88 Kč286 201 neověřených recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč93 % • 45 821 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 varianta69 Kč5 356 neověřených recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč95 % • 651 recenzíDalší informace
Do 3 dnů • 1 varianta39 Kč95 % • 12 019 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta59 Kč95 % • 268 465 recenzíShop roku '23 - VítězUdržitelný e-shopDalší informace
Skladem • 1 varianta44 Kč99 % • 12 322 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta48 Kč100 % • 3 049 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 varianta49 Kč98 % • 33 856 recenzíDalší informace
Skladem • 1 variantaDárek49 Kč97 % • 7 740 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta25 Kč96 % • 59 601 recenzíShop roku '23 - FinalistaDalší informace
Skladem • 1 varianta72 Kč100 % • 443 recenzíDalší informace
Info v obchoduDárek53 Kč89 % • 6 410 recenzíDalší informace
Info v obchodu53 Kč939 neověřených recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč94 % • 2 675 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 varianta49 Kč100 % • 3 197 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta59 Kč657 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 varianta69 Kč100 % • 229 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta59 Kč90 % • 19 196 recenzíDalší informace
Do obchodu

Popis produktu

Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají...

Parametry produktu

Výrobce
Autor
Rich Shih, Jeremy Umansky
Žánr
naučné
Nakladatelství
Alferia
Počet stran
352
Rok vydání
2023

Parametry produktu

Výrobce
Autor
Rich Shih, Jeremy Umansky
Žánr
naučné
Nakladatelství
Alferia
Počet stran
352
Rok vydání
2023

Popis produktu

Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili za svou národní plíseň. Je to pochopitelné. Nebýt koji, nebylo by ani miso, ani saké. Šéfkuchaři Jeremy Umansky a Rich Shih v Kouzlu fermentace s plísní koji nabízejí ucelený pohled na tradiční způsoby využití koji i přehled moderních receptů z celého světa. Naučí vás, jak pomocí této ušlechtilé plísně urychlit zrání uzenin, sýrů a dalších fermentovaných potravin. Koji posune vaše pokusy s kvašením na úplně jinou úroveň a otevře vám novou dimenzi fascinujících chutí a vůní.

V Kouzlu fermentace s plísní koji najdete:

Předmluvu autora bestsellerů o kvašení Sandora Katze (Umění fermentace).

Nejmodernější techniky pěstování koji a metody, díky kterým si s jeho pomocí upravíte nespočet různých potravin.

Informace o vybavení a přípravě kuchyně pro práci s koji.

Více než 35 receptů na omáčky, pasty, kvašené dobroty a alkohol, mezi nimiž vynikají například koji popcorn, pečená miso dýně, korejské makgeolli či žitný chléb s amazake.

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

Skladem • 1 varianta49 Kč98 % • 33 856 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč93 % • 45 821 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 variantaDárek49 Kč97 % • 7 740 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta25 Kč95 % • 40 683 recenzíShop roku '23 - FinalistaDalší informace

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.