Kraj. spec. - Vašák Jaroslav Valašská kuchyně Kniha
Tento produkt již nenabízí žádný e-shop.
Popis produktu
Parametry produktu
Autor
Jaroslav Vašák
Žánr
kuchařky
Nakladatelství
Ikar
Počet stran
248
Rok vydání
2012
Parametry produktu
Autor
Jaroslav Vašák
Žánr
kuchařky
Nakladatelství
Ikar
Počet stran
248
Rok vydání
2012
Popis produktu
Beskydy, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm se skanzenem. Nabízíme vám další krajové speciality. Charakteristickou složku výživy na Valašsku představovaly produkty salašnictví. Na horských salaších se pásla stáda ovcí a koz a jejich mléko se zpracovávalo na ovčí sýr, brynzu, žinčici. Dnes už doznal jídelníček mnoha změn. Ochutnejte z bohatého receptáře tradičních, typických i oblíbených pokrmů a obohaťte svou slovní zásobu o valašský gastronomický slovníček.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.