Pro opravdoveho laika v teto oblasti je to opravdu velmi zajimave cteni. Cte se lehce a knizka bavi!!
Krasny obal knihy.
Vsechny druhy masa +recepty najdete lehce uvnitr.
Vetsi format, pomerne se pronese.
Nic dalsiho
Jak jsem napsala skvela, poutava a interaktivni ucebnice. Ano, doporucuji!
Parametry produktu
Autor
Nichola Fletcher
Žánr
kuchařky
Nakladatelství
Ikar
Počet stran
320
Rok vydání
2016
Popis produktu
Staňte se skutečnými znalci masa!
Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.