Mám hodně "cukrářských" kuchařek, protože se mi takové knihy líbí. Tahle je něco úplně jiného. 50 let jsem čekala, že někdo napíše něco takového. Cukrářskou kuchařku, kde jsou přesné rady pro člověka, který nikdy neviděl, jak se pracuje s moukou (a dalšími surovinami k pečení). Věřte, že i takoví lidé jsou, protože pocházejí z kulturního prostředí, kde se jinak vaří. Anneka Manning zde převedla názorně svůj kurz pečení do knižní podoby. Díky za to.
Počkám si na reakci mé vnučky po vánocích.Já jsem byla nadšena
Parametry produktu
Autor
Anneka Manning
Žánr
kuchařky
Nakladatelství
Omega
Počet stran
288
Rok vydání
2016
Jazyk
české
ISBN
978-80-7390-501-9
Vazba
Pevná s přebalem lesklá
Popis produktu
Ať už jste začátečník nebo pečete často, tato kniha pro vás bude užitečná. Anneka Manning vám odhalí 10 základních postupů, které jsou základem pro každé pečení.
Kniha obsahuje 90 receptů na sladké i slané pečené dobroty, s jejich pomocí se stanete zručnějšími a bude z vás pekař, jak má být! "Tato kniha je absolutně skvělá, zaujala mě hned od první stránky. Anneka přistupuje k pečení logicky, dělí své recepty do skupin podle postupů. Je geniální. Každý recept vypadá chutně. Zaručuji vám, že tato kniha se stane klasikou. " Stephanie Alexander AO "Těžko najdete vášnivější pekařku než je Anneka. Rozmanité a prověřené recepty a spousta užitečných tipů... tato kniha je skvělým pomocníkem při pečení."
Matt Moran, kuchař a porotce v soutěži The Great Australian Bake Off
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Mám hodně "cukrářských" kuchařek, protože se mi takové knihy líbí. Tahle je něco úplně jiného. 50 let jsem čekala, že někdo napíše něco takového. Cukrářskou kuchařku, kde jsou přesné rady pro člověka, který nikdy neviděl, jak se pracuje s moukou (a dalšími surovinami k pečení). Věřte, že i takoví lidé jsou, protože pocházejí z kulturního prostředí, kde se jinak vaří. Anneka Manning zde převedla názorně svůj kurz pečení do knižní podoby. Díky za to.