Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů.
První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od...
Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů.
První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od...
Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů.
První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.
Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní, Z celého světa, Krémové & zeleninové, Husté & poctivé, Čiré & lehké, Studené & osvěžující, Vývary & zavářky.
V kapitole Jedinečné & zásadní najdete všechny klasické české polévky, které chutnají jako léto u babičky. Druhá kapitola obsahuje nejznámější světové polévky, které prostě musíte ochutnat – francouzskou cibulačku, ruský boršč, slovenskou kapustnicu, balkánskou čorbu, italskou minestrone... V sekci krémů si na své přijdou milovníci hladkých zeleninových polévek. Oddíl Husté & poctivé využijí ti, kteří hledají něco pořádného třeba k večeři; naopak kapitola Čirých & lehkých polévek je určena všem, co se chtějí rozehřát před hlavním chodem. A studené ovocné a zeleninové polévky osvěží v parném létě. Poslední kapitola obsahuje návod na ten nejlepší hovězí a kuřecí vývar krok za krokem se spoustou praktických rad a tipů. Najdete v ní klasické i polozapomenuté recepty na nudle, noky, knedlíčky, krutony a další dobroty, které si do polévek můžete přidávat.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Je to moc krásná kuchařka zaměřená na polévky. Dobře strukturovaná. Je ozdobou každé kuchyňské knihovničky ;-) Nelíbí se mi: 1) na levé straně jsou dva recepty, nicméně vpravo na celou stránku je fotka jen jednoho z nich 2) nemám ráda recepty, kde figuruje "přidejte vývar"... to abych začala vařit o den dřív, nechci-li používat bujón 3) mohlo tam být více polévek