Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš, Václav Johanus Ilustrátor

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či...
217 Kč
Doprava 49 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z Dobré knihy
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (26)

Skladem • 1 varianta55 Kč95 % • 58 745 recenzíShop roku 2022 - FinalistaDalší informace
Skladem • 1 varianta94 Kč88 % • 277 991 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta69 Kč91 % • 510 487 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta56 Kč95 % • 625 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč94 % • 44 685 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 varianta69 Kč87 % • 5 274 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta63 Kč87 % • 6 060 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta54 Kč84 % • 857 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta45 Kč98 % • 11 543 recenzíDalší informace
Do 3 dnů • 1 varianta72 Kč97 % • 1 975 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta59 Kč91 % • 650 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 varianta43 Kč100 % • 427 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta59 Kč98 % • 33 549 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta59 Kč91 % • 18 898 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 varianta69 Kč94 % • 2 639 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 varianta69 Kč92 % • 3 182 recenzíDalší informace
Skladem • 1 variantaZdarma96 % • 64 070 recenzíShop roku 2022 - VítězDalší informace
Skladem • 1 varianta55 Kč94 % • 39 412 recenzíShop roku 2022 - FinalistaDalší informace
Skladem • 1 varianta48 Kč96 % • 55 937 recenzíDalší informace
Do týdne • 1 varianta70 Kč6 neověřených recenzíDalší informace

Popis produktu

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či...

Parametry produktu

Výrobce
Autor
Vladimír Mikeš
Žánr
kuchařky
Nakladatelství
Dokořán
Počet stran
184
Rok vydání
2023
Jazyk
české
ISBN
978-80-7675-086-9
Váha
362 gramů
Vazba
Brožovaná s přebalem matná

Parametry produktu

Výrobce
Autor
Vladimír Mikeš
Žánr
kuchařky
Nakladatelství
Dokořán
Počet stran
184
Rok vydání
2023
Jazyk
české
ISBN
978-80-7675-086-9
Váha
362 gramů
Vazba
Brožovaná s přebalem matná

Popis produktu

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od jejich chemického složení pres důvod klepání řízku až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným „éčka“), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost.

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

Skladem • 1 varianta55 Kč95 % • 58 745 recenzíShop roku 2022 - FinalistaDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč94 % • 44 685 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 varianta69 Kč92 % • 3 182 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta45 Kč98 % • 11 543 recenzíDalší informace

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.