Salumi

Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing with their surprise hit, Charcuterie. Now they delve deep into the Italian side...
935 Kč
Doprava 49 Kč,Do týdne
Doporučená nabídka ENbook.cz
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (3)

Salumi
Do týdne • 1 varianta49 Kč72 % • 3 141 recenzíDalší informace
Do 3 dnů • 1 variantaDárek53 Kč92 % • 7 162 recenzíDalší informace
Do 3 dnů • 1 varianta53 Kč89 % • 1 069 recenzíDalší informace

Popis produktu

Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing with their surprise hit, Charcuterie. Now they delve deep into the Italian side...

Parametry produktu

Parametry produktu

Popis produktu

Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing with their surprise hit, Charcuterie. Now they delve deep into the Italian side of the craft with Salumi, a book that explores and simplifies the recipes and techniques of dry curing meats. As the sources and methods of making our food have become a national discussion, an increasing number of cooks and professional chefs long to learn fundamental methods of preparing meats in the traditional way. Ruhlman and Polcyn give recipes for the eight basic products in Italys pork salumi repertoire: guanciale, coppa, spalla, lardo, lonza, pancetta, prosciutto, and salami, and they even show us how to butcher a hog in the Italian and American ways. This book provides a thorough understanding of salumi, with 100 recipes and illustrations of the art of ancient methods made modern and

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.