At Noma--four times named the world's best restaurant--every dish includes some form of fermentation, whether it's a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an...
At Noma--four times named the world's best restaurant--every dish includes some form of fermentation, whether it's a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an...
Parametry produktu
Autor
René Redzepi, David Zilber
Nakladatelství
Artisan Division of Workman
Počet stran
440
Rok vydání
2018
Jazyk
anglické
ISBN
1579657184
Váha
1164 gramů
Vazba
Pevná
Parametry produktu
Autor
René Redzepi, David Zilber
Nakladatelství
Artisan Division of Workman
Počet stran
440
Rok vydání
2018
Jazyk
anglické
ISBN
1579657184
Váha
1164 gramů
Vazba
Pevná
Popis produktu
At Noma--four times named the world's best restaurant--every dish includes some form of fermentation, whether it's a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma's extraordinary flavor profiles.
Now Ren Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant's acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma's extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks. With 500 step-by-step photographs, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos,
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Do týdne • 1 varianta39 Kč91 % • 2 915 recenzíDalší informace
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.