Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Více

Filtrování:
Vyberte filtry



Nejlevnější nabídky The Noma Foundations of Flavour: Fermentation

Bookshop.cz
Obchod ověřený zákazníky

564 recenzí

do týdne

811 Kč

doprava od 69 Kč

The Noma Foundations of Flavour: Fermentation - Specifikace

Autor

Rene Redzepi, David Zilber

opravit

Počet stran

440

opravit

Rok vydání

2018

opravit

Výrobce

Artisan

opravit

Jazyk

Jazyk

anglické

opravit

At noma—four times named the world\'s best restaurant—every dish includes some form of fermentation, whether it\'s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind noma\'s extraordinary flavour profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant\'s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating noma\'s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks. With more than 750 full-colour photographs, most of them step-by-step how-tos, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma...

celá specifikace

Recenze The Noma Foundations of Flavour: Fermentation

Produkt The Noma Foundations of Flavour: Fermentation zatím nikdo neohodnotil. Buďte první. Přidejte recenzi

Vývoj ceny The Noma Foundations of Flavour: Fermentation