Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty pro přípravu těstovin, brambor nebo pokrmů z rýže. Podrobné návody na přípravu pokrmů jsou podány přehlednou, srozumitelnou formou a nevyžadují žádné speciální kuchyňské vybavení. V rámci knihy jsou recepty rozčleněny do kapitol podle chodů (předkrmy, hlavní jídla, dezerty) či použitých surovin.
více než 20 lákavých receptů v „kapesním“ vydání
obsah rozčleněný do kapitol (dle chodů či základních surovin)
u každého receptu seznam surovin a údaje o počtu porcí, době přípravy, kalorické hodnotě pokrmu a množství tuku v jedné porci
tabulka s převody měr (ml, šálek, lžíce, lžička, teplota plynové trouby v číselných stupních a oC)
přehledný rejstřík receptů na konci knihy
Autor: kolektiv
Rok vydání: 2010
Vazba: Paperback
ISBN: 978-80-255-0166-5
Počet stran: 48
Rozměry: 130 x 185
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.