Zeleninov á kuchařka - z farmy přímo na váš stůl Petr Klíma
95 %
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku?
Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a...
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku?
Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a...
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku?
Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské - nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů je bezlepkových. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období.
Kniha obsahuje téměř 100 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i zapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice, kadeřávek či černý kořen.
Její autor Petr Klíma, recepty vymyslel, nafotil i sám snědl. Je šéfkuchařem kultovní dejvické restaurace Country Life, propagátorem zdravé výživy a úspěšným blogerem (www.greenwayfood.cz).
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Stejně jako luštěninová kuchařka, i tato je skvěle udělaná. Kombinace zeleniny a koření je úplnou symfonií pro lidi, kteří nemají rádi recepty, kde se pořád dokola používá jen sůl a pepř. Za mě nadšení a velká pochvala autorovi, od té doby, co je mám, se vyloženě těším na vaření a inspiraci z nich.