Knihy gastronomie, české
- Sapíkův svět - Jaroslav Sapík, Martin Jaroš
Sapíkův svět - Jaroslav Sapík, Martin Jaroš
- Martin Jaroš, Jaroslav Sapík
- české
- gastronomie
- XYZ
- 224
- 2022
Legenda českého kuchařství. Potomek slavného rodu, jehož gastronomické kořeny sahají až do 17. století. Předseda Československého svazu kuchařů. Jaroslava Sapíka můžete popsat...
- Vařit může každý - Obrazový kurz praktické gastronomie krok za krokem
Vařit může každý - Obrazový kurz praktické gastronomie krok za krokem
- české
- gastronomie
- Ottovo nakladatelstvo
- 368
- 2020
Jak již název této knihy napovídá, vařit může opravdu každý. Pokročilí i začínající kuchaři a kuchařky zde najdou textové i obrazové návody na mnoho skvělých receptů především...
- Technologie v kostce - Libuše Vodochodská
Technologie v kostce - Libuše Vodochodská
- Karel Štěpánek, Libuše Vodochodská
- české
- gastronomie
- 152
- 2019
Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.
- Technologie příprav pokrmů 1
Technologie příprav pokrmů 1
- Matejka, Balogová
- české
- gastronomie
- Fortuna Print
První díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy.
- Základy ekonomiky cestovního ruchu
Základy ekonomiky cestovního ruchu
- Petrů Z.
- české
- gastronomie
- 126
- 2007
Z. Petrů Počet stran: 124 Formát: A5 Vazba: brožovaná Učebnice probírá vznik a základní podmínky vývoje cestovního ruchu, jeho podstatu, typologii a funkce, charakteristiku...
- Cestovní ruch
Cestovní ruch
- Marie Hesková
- české
- gastronomie
- Fortuna Print
- 200
- 2010
Publikace nabízí souhrn informací z oblasti cestovního ruchu. Důraz je kladen na pochopení cestovního ruchu v širším pohledu hospodářských oborů a v mezinárodním kontextu....
- Nový moderní hotel
Nový moderní hotel
- Jiří Černý, Jiří Krupička
- české
- gastronomie
- Ústav archeologické památkové péče
- 224
- 2004
Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity nejnovější poznatky a předpisy související se vstupem České republiky do...
- Gastronomický a společenský průvodce světem 2 - Vlasta Gregorová, Dobromil Ječný
Gastronomický a společenský průvodce světem 2 - Vlasta Gregorová, Dobromil Ječný
- Gregorová Vlasta
- české
- gastronomie
- 236
- 2007
Gastronomický a společenský průvodce světem vychází již ve druhém dílu. Připraví Vás na setkání s jinou kulturou, nabídne ověřené návody na chování v exotických zemích a v...
- Gastronomie
Gastronomie
- Miroslav Fišera
- české
- gastronomie
- 2THETA
- 300
- 2017
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky...
- Výživa v kostce - Stanislav Hrubý
Výživa v kostce - Stanislav Hrubý
- Stanislav Hrubý
- české
- gastronomie
- 113
- 2018
Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. Výživa je jedním ze základních faktorů, které mají přímý vliv na zdravotní...
- Barový provoz v kostce - Jiří Černý
Barový provoz v kostce - Jiří Černý
- Černý Jiří
- české
- gastronomie
- 163
Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ještě zvyšuje své požadavky pokud jde o stolování a konzumaci nápojů.Životní styl...
- Fitness brokolice v kuchyni
Fitness brokolice v kuchyni
- Magdalena Nácovská
- české
- gastronomie
- Eracura
- 168
- 2017
Fitness Brokolice v kuchyni vám přináší recepty na snadná, chutná a zdravá jídla podporující přirozené hubnutí. Naučíte se vařit z rostlinných surovin a zjistíte, jak konzumace...
- Vybrané kapitoly z německé morfologie pro cestovní ruch - Ondráková Jana, Brožovaná
Vybrané kapitoly z německé morfologie pro cestovní ruch - Ondráková Jana, Brožovaná
- Jana Ondráková
- české
- gastronomie
- Mgr. Pavel Mervart
- 152
- 2021
Publikace je studijní oporou pro studenty se zaměřením na cestovní ruch. Autorka adekvátně vybrala témata, která jsou důležitá pro komunikaci budoucích pracovníků v cestovním...