Krajové speciality: Chodská kuchyně - Jaroslav Vašák
Tento produkt již nenabízí žádný e-shop.
Popis produktu
Parametry produktu
Autor
Jaroslav Vašák
Žánr
kuchařky
Nakladatelství
Ikar
Počet stran
152
Rok vydání
2012
Parametry produktu
Autor
Jaroslav Vašák
Žánr
kuchařky
Nakladatelství
Ikar
Počet stran
152
Rok vydání
2012
Popis produktu
Chodsko je možná poslední národopisná oblast Čech, kde je dosud živý folklor. Hovoříme-li o Chodech a jejich dobrotách, je jedna, na kterou nemůžeme zapomenout. Patří k Chodům stejně jako čakan. Je to chodský koláč. Ochutnejte i jiné speciality jako báč, táč, svítek, klechty, vánoční černou omáčku, trhanovské lívanečky nebo postřekovské ledvinky. A také nahlédněte do zajímavého chodského gastronomického slovníčku.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.