Kuchařská kniha Silver Spoon
Nejlevnější nabídky (5)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v MegaKnihy.cz
- Bible italské kuchyně
- Velmi široký výběr receptů - 2000!
- Glossary - hezky vysvětlené cizí pojmy
- Je v angličtině, pro někoho problém, pro mě výhoda
- Snad žádný recept tam není vyloženě rychlovka na 10 minut
- Pro začátečníky může působit jako přehlcující zdroj informací, nenechte se odradit!
Knihu doporučuji zejména nadšencům do italské kuchyně a kuchařům. Není moc vhodná pro úplné začátečníky, může totiž půbit jako přehlcující zdroj informací a tak čtenáře odradit o nějaké vyzkoušení receptů. Je potřeba s ní pracovat s respektem a nebát se toho. Každopádně obsahuje přes 2000 receptů a hromadu tipů - třeba jak rozumně poskládat menu. :)
, zakoupeno v MegaKnihy.cz
- Italské klasické recepty
- Přehledně napsané
- Velmi obsáhlá :)
Parametry produktu
Popis produktu
The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an instant classic, selling over one million copies in eight editions. Considered essential in every household, it continues to be one Italy’s the most popular wedding presents.
The Silver Spoon was first conceived and published by Domus, Italy’s famed design and architectural magazine. A select group of cooking experts were commissioned to collect hundreds of traditional Italian recipes and make them available for the first time to a wider modern audience. In the process, they updated ingredients, quantities and methods to suit contemporary tastes and customs, at the same time preserving the memory of ancient recipes for future generations. They furthermore included modern recipes from some of the most famous Italian chefs, resulting in a style of cooking that appeals to the gourmet chef and the amateur enthusiast alike.
A comprehensive and lively book, its uniquely stylish and user-friendly format makes it accessible and a pleasure to read. The new edition features new introductory material covering such topics as how to compose a traditional Italian meal, typical food traditions of the different regions, and how to set an Italian table. Its over 2,000 recipes are illustrated with newly commissioned photographs and contains a new section of menus by celebrated chefs cooking traditional Italian food.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v MegaKnihy.cz
- Bible italské kuchyně
- Velmi široký výběr receptů - 2000!
- Glossary - hezky vysvětlené cizí pojmy
- Je v angličtině, pro někoho problém, pro mě výhoda
- Snad žádný recept tam není vyloženě rychlovka na 10 minut
- Pro začátečníky může působit jako přehlcující zdroj informací, nenechte se odradit!
Knihu doporučuji zejména nadšencům do italské kuchyně a kuchařům. Není moc vhodná pro úplné začátečníky, může totiž půbit jako přehlcující zdroj informací a tak čtenáře odradit o nějaké vyzkoušení receptů. Je potřeba s ní pracovat s respektem a nebát se toho. Každopádně obsahuje přes 2000 receptů a hromadu tipů - třeba jak rozumně poskládat menu. :)
, zakoupeno v MegaKnihy.cz
- Italské klasické recepty
- Přehledně napsané
- Velmi obsáhlá :)