Poradna Klobásy, párky a spol.

Autor: kecy a kecy | Vloženo: 31.05.2016 000 16:22 | Témata: Poradna Klobásy, párky a spol.

kecy a kecy

kecy a kecy

Proč, když si koupím vinnou / bílou klobásu vyrobenou v Polsku,

a chci si ji opéct na pánvi, klobása napřed pustí tolik vody, že místo opékání se 20 minut dusí v této lázni, a teprve potom, když se voda odpaří, se klobása začne opékat ? Po opečení má klobása skoro jen poloviční objem. Má to smysl ji kupovat ? Koupil jsem ji u firmy co má super a hyper market, a proti dřívějšku se nyní jmenují už oba stejně.

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.