Nejnovější recenze ze sekce Knihy
Tenká knížečka, je tam básnička pro každý měsíc v roce. Básničky jsou moc hezké.
Přesvědčivá směs sarkasmu a empatie, aneb deníkový průvodce o tom, jak Británie přišla o diplomovaného felčara. Na rozdíl od TV série tu není žádná sebevražda špitálního osazenstva a ostatní se nepočítají. Takže lze četbu doporučit všem. Tedy, s výjimkou sněhových vloček a všech, kteří se chystají počít či dokonce rodit. Jednou nebo dvakrát mi přišlo trošku za hranou, když nám doktor Adam popisuje svoje tělesné pochody. S pochopením pro autora prohlašuji, že drbání na zadku nepomůže. Máš, kamaráde, hemoroidy.
Ještě jsem nečetla
- Inspirativní styl psaní
- Krásné a zajímavé obrázky. S kartami se krásně pracuje. Skvěle padnou do ruky. Ke radost s nimi vykládat. Jsou nádherné
- Inspirativní styl psaní
- Krásné barvy, texty a obrázky. Jsem z nich nadšená. Jsou opravdu skvělé. Bezvadně se s nimi pracuje. Inspirativní.
- Odolná vazba
- Nádherné kartičky. Srozumitelný a výstižný text. Výklad s nimi je úžasný. Doporučuji.
Moje velké řecké léto - Sue Roberts
Jiřina Trajerová
Přidáno: včera, 19:23
(naposledy upraveno včera, 19:23)
Zakoupeno v Knihy Dobrovský
- Jsem vždy spokojena
Na to, že jde o grafomotorické cvičení, je to udělané pro děti tak zajímavě, že to dceru bavilo. Pomocí obloučků se dokreslují barevné obrázky.
Na to, že jde o grafomotorické cvičení, je to udělané pro děti tak zajímavě, že to dceru bavilo. Pomocí kroužků se dokreslují barevné obrázky.
Na to, že jde o grafomotorické cvičení, je to udělané pro děti tak zajímavě, že to dceru bavilo. Pomocí čar se dokreslují barevné obrázky.
- Inspirativní styl psaní
- Krásný soubor karet, brožurky a dárkového pytlíčku. Vypadá moc hezky. S kartami se mi krásně pracuje. Výstižný a srozumitelný text.
- Odolná vazba
- Jsem z karet nadšená. Velmi pěkné obrázky i texty. Krásné. Pěkně se drží v ruce a hezky se mi s nimi pracuje
Jsem z karet nadšená. Pěkné barvy, pěkné obrázky a výstižný text. Krásné mi jdou do ruky. Bezvadně se mi s nimi pracuje.
Jsou opravdu nádherné.
- Jen 60 samolepek
Dětem (2 a 4 roky) se moc líbí, protože moc rádi lepí samolepky. Název je trochu matoucí, protože samolepek je jen 60 (ostatní zvířátka jsou jen k "vyhledání"). Zvířátka se nelepí přímo do obrázku, ale do koleček na kraji, kde je na to místo, a v obrázku je mají děti najít.
Určitě se u toho naučí znát nějaká zvířátka. Na druhou stranu od toho nečekejte moc, na každé dvojstrance nalepí 8 zvířat, dalších 6 věcí na obrázku najdou (tam ale nejsou popisky, co je to za zvíře) a pak tam jsou 4 jednoduché otázky (např. jaké barvy má kosatka? Kolik lvíčat vidíš?). A v sekci "džungle" jsou pohromadě zvířata z různých kontinentů. Takže prostě není to encyklopedie, ale spíš zábavná samolepkova knížka, která má zároveň přidanou hodnotu, že se děti učí poznávat opravdová zvířata.
Očekávala jsem podrobnější popis, dávka atd.
- Jako obvykle výborné
- Moznosti prace s kartami ako aj vyjadrenie pocitov ku obrazku s mnozstvom zobrazenych symbolov dava jasnejsie odpovede
Osho Zen Tarot - Osho
Přidáno: včera, 15:50
(naposledy upraveno včera, 15:56)
Zakoupeno v Synergie Publishing
- Vyznam kariet opisanych v knihe a obrazky su aplikovatelne na mnozstvo otazok, na ktore hladate odpoved
nevyšel
Asi jedna z nejlepších knih na Teologii těla sv. Jana Pavla II. pro pochopení klíčových myšlenek, která je zároveň stručná a jednoduchá na pochopení.