Poradna Knihy


Autor: | Vloženo: 20.05.2011 000 09:59 | Témata: Poradna Knihy

Je tolerovatelne, aby moj 15 r.syn spaval o svojou priatelkou/17r? jej rodicia sa k tomu stavaju Ok, ja som zasadne proti.

,Syna vychovam sama , jeho otec zije s inou partnerkou. No ked nastal tento problem, syn zacal ma v otcovi spojenca, buri sa proti mojim zakazom a samozrejma otec ho v tom podporuje. Aj rodicia jeho priatelky "nevidia na tom nic zle", vraj sa mam spamatata a zit"v aktualnej " dimenzii. Mam pocit, ze cela vychova doposial sa mi ruca. Zo synom som nemala doteraz ziadne zavaznejsie problemy, ale momentalne neviem ako sa mam zachovat. Syn mi povedal, ze ked sa nezacnem inac spravat, odide k otcovi....
Dakujem za radu / pripadne vas poprosim aj o doporucenie vhodnej literatury/

  • Renyi

    Renyi

    20. května 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, nepíši jako odborník ale jako rodič. Myslím, že v dnešní době, i když to asi není ideální stav, je to celkem normální. Zákazy nic nezískáte, naopak postavíte syna proti sobě. I když je budete hlídat a zakazovat sebevíc, stejně si najdou místo, kde budou spolu. Myslím si tedy, že v této chvíli by bylo lepší si se synem promluvit o možných následcích a probrat s ním antikoncepci. Podle vašeho postoje soudím, že to bude asi těžké téma, ale je třeba to zvládnout. A i syn jistě tento váš postoj ocení a nebude narušen vztah mezi vámi.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Calekova zdenka

      20. května 2011 - Calekova zdenka

      Dakujem za nazor,to sme uz prebrali, no jemu to nestaci... chce s nou travit co najviac casu -vratane noci... moje dohovarania ignoruje.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.