Nejnovější recenze ze sekce Knihy
Skvělé nápady pro tvoření .
Čekala jsem více .
Hodně skvělých receptů , pěkně zpracovaná kuchařka .
Krásné ilustrace
- Pěkná levná knizka
Lovci monster - Fantom - Larry Correia
Přidáno: 10. prosince 2024
(naposledy upraveno 10. prosince 2024)
Zakoupeno v imago.cz
Dobrý.
První vydání jsem zakoupila pro dceru.
Ta podle ní peče už několik let.
Přehodnotila jsem některé své recepty a zkusím podle ní také upéct pár nebo i víc druhů cukroví.
Je to velmi pěkně udělaná kuchařka se spoustou zajímavých receptů.
Jak se říká za málo peněz hodně muziky.
Můžu na doporučení dcery, šikovné pekařky doporučit a já jdu taky vyzkoušet.
Lao-c'ovo Tao-te-t'ing: Květoslav Minařík
Přidáno: 10. prosince 2024
(naposledy upraveno 10. prosince 2024)
Zakoupeno v Martinus
- Skvělé
- Pěkná ilustrace mangy
- Chytlavý příběh
- Knihy V. Kodeta budeme průběžně číst a rozjímat, kniha je pro nás lepší, než video, kdy se můžeme dle potřeby vracet k tomu, co nás zaujalo.
- sekulární lidé o Komenském mluví, ale kdo si skutečně od něho něco přečetl? Labyrint světa a ráj srdce? Čtěmě autora, který miloval náš národ, a jako dědictví mu odkázal Knihu knih - Bibli (v té době z Kralic)
Úžasné dílo Komenského, který své bezpečí v bouřích svého života, nalezl v hlubokém vztahu se svým Zachráncem - Pánem Ježíšem Kristem.
Kouzelná pohádka z Provence s nádhernými ilustracemi.
Úplně na mě z knížky zavoněl vzduch prosycený vůní bylinek a levandule a zavál studený mistral.
Těším se, až si ji budeme číst s vnučkami.
nic
Myslím si že produkt sám o sobě je samozřejmě dobrý, nicméně objednávku musela jsem zrušit. Udělala jsem si rezervaci knihy, na webu bylo napsáno že bude možná vyzvednout knihu tentýž den večer. Další den stále kniha nebyla na prodejně. Zaslala jsem email s dotazem na podporu prodeje. Oznámili mi že kniha je na skladě a bude doručena za týden.
- Rychloast dodání
Výborný soubor kresleného humoru.
Dosud nebyl čten.
- Krimi nikdy nezklame
Krimi nikdy nezklame
- Zajímavé čtení
Zajímavé čtení
- Zajímavé jak pro dospělé tak pro děti
Zajímavé jak pro dospělé tak pro děti
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »