Knihy gastronomie
- Cestovní ruch
Cestovní ruch
- Alena Lochmannová
- české
- gastronomie
- Computer Media
- 112
- 2015
Cestovní ruch je jeden z velmi významných sociálních a ekonomických jevů soudobé společnosti. Je současně i důležitým ekonomickým odvětvím s přímou návazností na ekonomický...
- Vařit může každý - Obrazový kurz praktické gastronomie krok za krokem
Vařit může každý - Obrazový kurz praktické gastronomie krok za krokem
- české
- gastronomie
- Ottovo nakladatelstvo
- 368
- 2020
- Ottovo nakladatelství
Jak již název této knihy napovídá, vařit může opravdu každý. Pokročilí i začínající kuchaři a kuchařky zde najdou textové i obrazové návody na mnoho skvělých receptů především...
- Technologie příprav pokrmů 1
Technologie příprav pokrmů 1
- Matejka, Balogová
- české
- gastronomie
- Fortuna Print
- IQ147
První díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy.
- Sapíkův svět - Jaroslav Sapík, Martin Jaroš
Sapíkův svět - Jaroslav Sapík, Martin Jaroš
- Martin Jaroš, Jaroslav Sapík
- české
- gastronomie
- XYZ
- 224
- 2022
Legenda českého kuchařství. Potomek slavného rodu, jehož gastronomické kořeny sahají až do 17. století. Předseda Československého svazu kuchařů. Jaroslava Sapíka můžete popsat...
- Technologie v kostce - Libuše Vodochodská
Technologie v kostce - Libuše Vodochodská
- Karel Štěpánek, Libuše Vodochodská
- české
- gastronomie
- 152
- 2019
- R plus
Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.
- Larousse Gastronomique
Larousse Gastronomique
- gastronomie
- Clarkson Potter
Larousse Gastronomique has been the foremost resource of culinary knowledge since its initial publication in 1938. Long revered for its encyclopedic entries on everything from...
- Metodika činnosti průvodce cestovního ruchu
Metodika činnosti průvodce cestovního ruchu
- Orieška Ján
- české
- gastronomie
- Nakladatelství Idea servis - Fischer Jan
- 232
- 2019
Průvodcovské služby a požadavky na ně, tj. tvorba itineráře, příprava zájezdu, jeho převzetí a vyúčtování, psychologická příprava, vystupování průvodce a další činnosti jsou...
- Nový moderní hotel
Nový moderní hotel
- Jiří Černý, Jiří Krupička
- české
- gastronomie
- Ústav archeologické památkové péče
- 224
- 2021
Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity nejnovější poznatky a předpisy související se vstupem České republiky do...
- Modern Gastronomy - F. Adria A to Z
Modern Gastronomy - F. Adria A to Z
- Ferran Adria
- anglické
- gastronomie
- CRC Press
- 265
- 2009
Titul je viazaný na špeciálnu objednávku, ktorú nie je možné vrátiť (platia Všeobecné obchodné podmienky)! Guru to a new generation of chefs from Chicago to Copenhagen, Spain’s...
- Vin et gastronomie
- Výživa v kostce - Stanislav Hrubý
Výživa v kostce - Stanislav Hrubý
- Stanislav Hrubý
- české
- gastronomie
- 116
- 2022
- R plus
Publikace: Výživa v kostce - Hrubý Stanislav. Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. Výživa je jedním ze základních...
- Řízení provozu cestovních kanceláří Pompurová Kristína
Řízení provozu cestovních kanceláří Pompurová Kristína
- Kristína Pompurová
- české
- gastronomie
- Nakladatelství Idea servis - Fischer Jan
- 191
- 2013
Předkládaný učební text si klade za cíl seznámit čtenáře s cestovními kancelářemi jako podniky cestovního ruchu, s legislativní úpravou jejich činnosti v České republice, s...
- Technika zahraničních zájezdů – farková Blanka.Kunešová Eva
Technika zahraničních zájezdů – farková Blanka.Kunešová Eva
- Eva Kunešová
- české
- gastronomie
- Nakladatelství Idea servis - Fischer Jan
- 178
- 2014
Technika zahraničních zájezdů (3. aktualizované vydání) kniha od autora Kunešová E., Farková B.. Učebnice poskytuje ucelené informace o problematice zahraničních zájezdů z...
- Hotelový a gastronomický manažment
Hotelový a gastronomický manažment
- Peter Huľo
- slovenské
- gastronomie
- 136
- 2014
- Slovenské pedagogické nakladateľstvo
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12...
- Základy ekonomiky cestovního ruchu
Základy ekonomiky cestovního ruchu
- Zdenka Petrů
- české
- gastronomie
- Nakladatelství Idea servis - Fischer Jan
- 126
- 2007
Z. Petrů Počet stran: 124 Formát: A5 Vazba: brožovaná Učebnice probírá vznik a základní podmínky vývoje cestovního ruchu, jeho podstatu, typologii a funkce, charakteristiku...
- Cestovní ruch
Cestovní ruch
- Marie Hesková
- české
- gastronomie
- Fortuna Print
- 0
- 2010
Publikace nabízí souhrn informací z oblasti cestovního ruchu. Důraz je kladen na pochopení cestovního ruchu v širším pohledu hospodářských oborů a v mezinárodním kontextu....
- Technologie kuchařských prací
Technologie kuchařských prací
- Šebek Luboš
- české
- gastronomie
- Septima, spol. s r.o.
- 2022
- Septima
Učebnice pro výuku na středních odborných školách je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně pro studenty s lehkým mentálním postižením. Zahrnuje učivo všech tří...
- Gastronomický a společenský průvodce světem 2 - Vlasta Gregorová, Dobromil Ječný
Gastronomický a společenský průvodce světem 2 - Vlasta Gregorová, Dobromil Ječný
- Gregorová Vlasta
- české
- gastronomie
- 236
- 2007
- Ratio
Gastronomický a společenský průvodce světem vychází již ve druhém dílu. Připraví Vás na setkání s jinou kulturou, nabídne ověřené návody na chování v exotických zemích a v...
- Barový provoz v kostce - Jiří Černý
Barový provoz v kostce - Jiří Černý
- Jiří Černý
- české
- gastronomie
- 163
- 2007
- Ratio
Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ještě zvyšuje své požadavky pokud jde o stolování a konzumaci nápojů.Životní styl...
- Zařízení závodů pro Odborná učiliště obor Kuchařské práce Parta - Šebelová, Marie
Zařízení závodů pro Odborná učiliště obor Kuchařské práce Parta - Šebelová, Marie
- Šebelová Marie
- české
- gastronomie
- Nakladatelství PARTA, s.r.o.
- 72
- Parta
Publikace je součástí ucelené řady učebnic, navazuje na předměty Technologie a Odborný výcvik. Žáci se prostřednictvím učebnice seznámí s problematikou zařízení výrobních...
- Menedzer Gastronimii tom 2
Menedzer Gastronimii tom 2
- gastronomie
- MOJA Consulting
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy:...
- Fitness brokolice v kuchyni
Fitness brokolice v kuchyni
- Magdalena Nácovská
- české
- gastronomie
- Eracura
- 168
- 2017
Fitness Brokolice v kuchyni vám přináší recepty na snadná, chutná a zdravá jídla podporující přirozené hubnutí. Naučíte se vařit z rostlinných surovin a zjistíte, jak konzumace...
- Molecular Gastronomy - H. This
Molecular Gastronomy - H. This
- H This
- anglické
- gastronomie
- 392
- Columbia University Press
Debunks a variety of time-honoured rules and dictums about cooking and presents new and improved ways of preparing a variety of dishes. This discusses the physiology of flavour...
- Gastronomic Pleasure
Gastronomic Pleasure
- Frešo, Fedor
- slovenské
- gastronomie
- Warner Music
- Fedor Frešo
Album přináší poprvé v ucelené formě skladby všech rockových skupín, v kterých hrál legendární slovenský baskytarista Fedor Frešo. Výběr skladeb z let 1968 -1981 přináší celkem...